Kunststof bakken

Euronorm bakken voor verhuur

Euronorm stapelbakken kunnen door hun vaste lengte-breedteverhouding (3:2) in opeenvolgende maten worden gestapeld; twee 300×200 bakken passen bijvoorbeeld op één 600×400 bak, wat het vervoer en de opslag van producten in Euro containers zeer eenvoudig maakt. Ons assortiment biedt ook opties zoals geperforeerde bodems en wanden, handgrepen en greep openingen.

Stapelbak Euronorm 400x300x220 mm – gesloten, 20L

SKU: 64505

Stapelbak Euronorm 600x400x50 mm – gesloten, 8L

SKU: 64511

Stapelbak Euronorm 600x400x200 mm – E2 vleeskrat, 40L

SKU: 64522

Stapelbak Euronorm 600x400x320 mm – gesloten, 60L

SKU: 64531

Euronorm bakken

Euronorm bakken huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Euronorm bakken zijn door hun vaste lengte-breedte verhouding (3:2) stapelbaar bij opvolgende groottes; Er passen bijvoorbeeld twee 300×200 bakken op één 600×400 bak wat transport en opslag van producten in Euronorm bakken zeer eenvoudig maakt. Ons assortiment biedt ook opties zoals geperforeerde bodems en wanden, handvaten en grijpopeningen.

Euronorm bakken huren voor transport en opslag

Euronorm bakken huren bij Rotomrent biedt direct een oplossing voor de vraag naar meer logistiek gemak. Euronorm bakken zijn er middels hun vorm en stapelbaarheid op gericht optimaal gebruik te maken van uw beschikbare logistieke capaciteit. Euronorm bakken zijn relatief goedkoop, duurzaam en dankzij het materiaal ook goed reinigbaar en dus een hygiënische keuze. De zogenaamde E2 vleeskrat van HDPE kunststof is hier het bekenste voorbeeld van. Euronorm bakken staan erom bekend dat ze stabiel zijn en dus zeer geschikt voor transport van diverse goederen. Daarnaast hebben Euronorm bakken een vaste lengte-breedte verhouding waardoor opvolgende maten stapelbaar zijn in een verhouding 1 staat tot 2; Eén 600×400 mm Euronorm bak kan dus twee 400×300 mm bakken dragen. Dit houdt ook in dat ze uitstekend gecombineerd kunnen worden met standaard formaten rolcontainers en dollies.

Soorten Euronorm bakken

De meeste Euronorm bakken in het assortiment van Rotomrent zijn 600×400 mm of 400×300 mm. De inhoud varieert van 8L tot 60L. Voor het werken met voedsel dat direct in contact staat met de Euronorm bakken, raden we de E2 vleeskrat aan, een industriële standaard die aan alle sanitaire eisen voldoet. Standaard zijn alle Euronorm bakken voorzien van handvaten voor handling met of zonder handschoenen. De juiste maat bak hangt met name af van de te vervoeren goederen en de beschikbare ruimte in uw magazijn. Heeft u veel relatief zware goederen? Dan kunt u overwegen te kiezen voor de kleinere soort om te voorkomen dat uw bakken te zwaar worden om goed te tillen.

Waarom Euronorm bakken huren in plaats van kopen?

  • Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
  • Onze Euronorm bakken zijn flexibel inzetbaar
  • Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
  • Actueel aanbod Euronorm bakken dat snel beschikbaar is
  • Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online Euronorm bakken huren bij Rotomrent

Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft Euronorm bakken en andere ladingdragers in ons brede assortiment. We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.