Kunststof bakken

KLT bakken voor verhuur

Net als Euronorm bakken hebben KLT kunststof bakken vaste lengte-breedteverhoudingen (3:2). Hierdoor zijn bakken van opeenvolgende afmetingen stapelbaar. KLT-containers hebben een extra robuuste constructie en zijn daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld de automobielsector.

RL-KLT bak kunststof 400x300x147 mm – 10L

SKU: 64147

RL-KLT bak kunststof 600x400x147 mm – 25L

SKU: 66147

RL-KLT bak kunststof 400x300x280 mm – 24L

SKU: 64280

Stapelbak 400x300x280 mm – C-KLT 4328, 19L

SKU: 64329

KLT bakken

KLT bakken huren via Rotomrent is heel eenvoudig. KLT bakken hebben net als Euronorm bakken vaste lengte-breedte verhoudingen (3:2). Dit maakt bakken van opvolgende groottes stapelbaar. KLT bakken zijn voorzien van een extra robuuste constructie en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld de automotive sector.

KLT bakken huren voor transport en opslag
KLT bakken huren biedt direct meer logistiek gemak in uw transport en opslag. KLT bakken zijn zeer robuust en dus bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de auto-industrie, gebruik op transportbanden of andere omgevingen waarbij de bakken zo nu en dan een stootje krijgen. KLT bakken hebben net als de Euronorm bakken een gestandaardiseerde maatvoering volgens een vastgestelde norm. Dit houdt in dat KLT bakken vaak uitwisselbaar zijn in bepaalde sectoren. Nog een overeenkomst met Euronorm bakken is dat KLT bakken onderling stapelbaar zijn en relatief efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte in uw opslag.
Soorten KLT bakken
Wat betreft inhoud loopt de selectie KLT bakken uiteen van 10L tot 25L. KLT bakken hebben zijn doorgaand 600×400 mm of 400×300 mm. Dit houdt dus in dat één 600×400 mm bak, twee stuks 400×300 mm bakken kan dragen. De gladde binnenwanden zorgen ervoor dat KLT bakken gemakkelijk gereinigd kunnen worden. De KLT bakken die verkrijgbaar zijn bij Rotomrent voldoen aan hoge kwaliteitseisen. KLT bakken kunnen bovendien gecombineerd worden met pallets, dollies en rolcontainers die de juiste afmetingen hebben. Dit maakt de werkomgeving meer ergonomisch en veilig.
Waarom KLT bakken huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze KLT bakken zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod KLT bakken dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online Euronorm bakken huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft KLT bakken en andere ladingdragers in ons brede assortiment. We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.