Intern transport

Palletwagens

Palletwagens, ook wel pompwagens genoemd, zijn verkrijgbaar met verschillende laadvermogens en vorklengtes. Pallettrucks zijn een belangrijk element bij de verplaatsing van zwaardere goederen, waarbij het personeel onbelast moet blijven.

Pompwagen 1150×610 mm – PU wielen, 2500 kg

SKU: 71116

Pompwagen 1150×550 mm – nylon wielen, 2000 kg

SKU: 71117

Palletwagens

Palletwagens huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Palletwagens, ook wel pompwagens genoemd, zijn er met diverse draagvermogens en vorklengtes. Palletwagens zijn een belangrijk element in het verplaatsen van zwaardere goederen waarbij het personeel ontlast moet blijven. Opties zoals een ingebouwde weegschaal zijn beschikbaar.

Palletwagens/ pompwagens huren voor intern transport
Palletwagens huren zorgt direct voor mogelijkheden, gemak en veiligheid in uw magazijn, winkel of warenhuis. Handmatige palletwagens, ook wel pompwagens of pallettrucks genoemd, worden veel gebruikt voor de eerste of laatste meters van (intern) transport. Palletwagens tillen de lading op middels hydrauliek. Deze stelt u in werking door met de hefboom een pompende beweging te maken, vandaar de term pompwagen. Met name voor zwaardere (bulk)goederen die op pallets zijn geladen zijn ideaal om met palletwagens te verplaatsen. Zo spaart u uw rug en bevindt u zich niet te dicht bij een bewegende zware lading. Vanwege hun wendbaarheid kunnen ze vaak tot op de laatste meter ingezet worden waar de ruimtes soms beperkt zijn.
Soorten palletwagens
Rotomrent biedt twee palletwagens voor verhuur aan. Een stevig model van 1150×550 mm  met nylon wielen welke tot 2000 kg kan dragen. Ons stevigste model is 1150×610 mm en heeft PU (PolyUrethaan) wielen en kan 2500 dragen. Het zwaarste model weegt 76 kg, het lichtere model weegt 58 kg. Voor beide modellen geldt dat de bovenkant van de lepels minimaal 8 cm boven de grond zijn.
Waarom palletwagens huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze palletwagens zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod palletwagens dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online metalen inklapbare gaascontainers huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft palletwagens en andere ladingdragers in ons brede assortiment. Had u bijvoorbeeld al de pallets bekeken die in combinatie met deze palletwagens gebruikt kunnen worden? We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.