Rotomrent Nederland

Over ons

Rotomrent is een merk van de Rotom Europe Group. Het bedrijf is sinds 1990 aanwezig op de markt. Momenteel verlenen wij onze diensten op 16 locaties in Europa.

Bekijk hoe huren bij Rotomrent werkt

Bekijk onderstaande animatie om alle voordelen die verbonden zijn aan huren te ontdekken. Dit filmpje zal u duidelijk laten zien hoe u geld kunt besparen en tegelijk het milieu kunt ontzien.

Flexibel en steeds beschikbaar

De Rotom Group is al meer dan 40 jaar actief in het optimaliseren van logistieke processen voor bedrijven en biedt een breed scala aan logistieke producten en diensten.

Binnen de Rotom Group is Rotomrent uw professionele partner voor het huren van logistiek materieel. Wij verhuren duurzame producten aan klanten in diverse sectoren in de UK, Nederland, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken en Polen.

Rotomrent heeft een breed assortiment producten en diensten samengesteld, gebaseerd op kennis en ervaring van logistieke processen in verschillende sectoren en in diverse Europese landen. Door snelle en brede beschikbaarheid en hoge flexibiliteit is ons assortiment optimaal afgestemd op de steeds veranderende vraag in de markt. Bij Rotomrent vindt u passende logistieke oplossingen voor alle tijdelijke behoeften en piekmomenten in uw bedrijf en sector.

Professioneel en persoonlijk

De professionals van Rotomrent hebben kennis van logistieke processen en ervaring met diverse logistieke producten en diensten. Algemene informatie over onze producten en de beschikbaarheid om te huren vindt u op onze website. Tijdens een persoonlijk contact luisteren wij specifiek naar uw behoeften en wensen geven u deskundig advies.

Samen bedenken we de juiste oplossing voor uw logistiek probleem.

Pracownik uzupełniający dokumenty z dostawy
Zdjęcie siedziby firmy Rotom

Interesse? Wij staan voor u klaar!

Bij Rotomrent werken we over landsgrenzen heen, zowel nationaal als internationaal. Hierbij maakt de hoeveelheid goederen die u wilt huren helemaal niets uit, wij bieden zowel kleine als grote aantallen aan. Daarnaast kan de huurperiode verschillen van twee weken tot één jaar, of langer. Wij staan klaar voor u met het juiste product op het juiste moment!

Heeft u interesse? Vraag gratis een offerte aan via onze website of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij bieden graag de gepaste oplossing voor elke logistieke uitdaging binnen uw supply chain.

Service, daar draait het om

Perfectionneer uw supply chain met de verhuurdiensten van Rotomrent Nederland

 • Pallets Rotom
 • Pallets

  Ons aanbod aan pallets garandeert dat wij altijd een pallet geschikt voor uw behoeftes kunnen leveren; de pallets zijn verkrijgbaar in diverse materialen, afmetingen, uitvoeringen én draagvermogens. Wij verzekeren hoogwaardige kwaliteit pallets, die altijd voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen.

  Lees meer

 • Palletranden

  Bij Rotomrent kunt u terecht voor de huur van palletranden! Palletranden, ook wel opzetranden genoemd, bieden een veilige, stabiele en goedkope manier van transport. De randen kunnen eenvoudig op de pallets geplaatst worden en zijn bovendien stapelbaar. Hierdoor kan een pallet snel omgetoverd worden tot een box of kist met grote capaciteit. De palletranden zijn bovendien inklapbaar en hierdoor kan er veel ruimte bespaard worden. Rotomrent verhuurt opzetranden geschikt voor alle soorten pallets met collomodulaire maatvoering voor houten en kunststof pallets. Een pallet met opzetrand, dit kan zowel een houten pallet met houten opzetranden als een kunststof pallet met kunststof opzetranden zijn, kan gebruikt worden als kist voor losse onderdelen of losse producten.

  Lees meer

 • Rolcontainers

  Rotomrent beschikt over een groot aanbod rolcontainers voor verhuur. Rolcontainers zijn onmisbaar voor een soepel en snel logistiek proces. Het vervoeren van goederen wordt namelijk een stuk eenvoudiger door deze logistieke middelen! De containers zijn breed inzetbaar in diverse sectoren zoals de voedselindustrie, detailhandel en binnen supermarkten. De zijhekken zijn meestal voorzien van een metalen gaasconstructie, deze zorgen voor stevigheid. Daarnaast beschikken de rolcontainers over een metalen of kunststof bodem.

  Lees meer

 • Stapelrekken

  Door het huren van stapelrekken van Rotomrent, ook bekend als mobiele stapelrekken of Euroracks, zorgt u voor een grote extra opslagcapaciteit! De stapelrekken zijn enorm snel en eenvoudig neer te zetten en voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. De mobile racks zijn stapelbaar, waardoor uw magazijn ook in de hoogte efficiënt ingericht kan worden.

  Lees meer

 • Kunststof bakken

  Voor opslag en transport van klein materiaal of kleine producten heeft Rotomrent een ruim assortiment. In ons assortiment vindt u distributiekisten, draaistapelbakken, beugelbakken, euronorm bakken, inklapbare kratten, magazijnbakken en KLT bakken. Bovendien bevat ons aanbod allerlei bijbehorende deksels zodat u de producten veilig en hygiënisch kunt vervoeren. U vindt vrijwel alle kunststof bakken of inklapbare kratten in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Het vinden van de juiste bak is zo ineens een stuk gemakkelijker! U kunt de gewenste afmetingen, de uitvoering en uiteraard ook het draagvermogen eenvoudig selecteren.

  Lees meer

 • Pallet boxes

  Het huren van kunststof palletboxen leidt direct tot meer opslagcapaciteit. Kunststof palletboxen zijn over het algemeen zeer stevig en uitermate geschikt voor transport en opslag van groenten, fruit, (industrieel) afval en bulkgoederen. Kunststof palletboxen waarvan de ‘mand’ uit één stuk bestaat zijn waterdicht en daardoor ook bestand tegen zuren, basen en diverse vloeistoffen uit de chemische en farmaceutische industrie. Dit betekent ook dat palletboxen eenvoudig met water gereinigd kunnen worden.

  Lees meer

 • Metaal boxen

  De metalen draadcontainers uit ons assortiment die wij bieden zijn voornamelijk gitterboxen en draadcontainers. Gitterboxen zijn een zeer veel gebruikte metalen draadcontainer in de automotive industrie.

  Lees meer

 • Intern transport

  Interne transportmiddelen zijn binnen elke supply chain van een niet te onderschatten belang. Pallet- en pompwagens worden bijvoorbeeld vaak gehuurd in magazijnen om zo het proces te versnellen en artikelen uit een magazijn te verplaatsen. Dankzij de hoge kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid van onze palletwagens worden uw goederen snel van plek A naar plek B verplaatst in uw magazijn!

  Lees meer

Duurzame ontwikkeling

Tijdens onze bedrijfsactiviteiten, houden wij bij elke stap in het proces rekening met het milieu

Een steeds groeiende wereldbevolking en een groeiende wereldeconomie zijn nauw verbonden met een aanzienlijke toename van de consumptie. Maar de hoeveelheid grondstoffen die beschikbaar is om daaraan te voldoen, neemt gestaag af. Grondstoffen raken uitgeput en worden dus steeds duurder. Het aanbod blijft achter bij op de groeiende vraag. Vrijwel elke producent wordt tegenwoordig met dit probleem geconfronteerd.

Lees meer