Palletranden

Kunststof palletranden voor verhuur

Kunststof palletranden huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Kunststof palletranden zijn in diverse maten en soorten beschikbaar en zijn uitermate geschikt voor extra bescherming tijdens export en gebruik in een hygiënische omgeving. Kunststof palletranden zijn dankzij de scharnieren zeer compact in opslag buiten uw piekmomenten en tijdens het retourtransport.

Palletrand kunststof 800×600 mm – 4 scharnieren

SKU: 60600

Palletrand kunststof 1200x800x200 mm – 4 scharnieren

SKU: 60800

Palletrand kunststof 1200x1000x200 mm – 4 scharnieren

SKU: 60100

Kunststof palletranden huren voor transport en opslag

Kunststof palletranden maken het mogelijk een pallet in een handomdraai om te toveren in een kist of palletbox en hebben een relatief laag gewicht. U kunt meerdere palletranden op elkaar stapelen om tot een gewenste hoogte te komen. Bij Rotomrent adviseren we niet meer dan 6 of 7 kunststof palletranden op elkaar te stapelen. Dit vanwege de hoogte van 200 mm per palletrand en mogelijk kantelgevaar. Vakverdelers en houten of kunststoffen deksels om de zaak nog verder in te delen en af te dekken zijn zeker een aanrader. Palletranden die opgeslagen worden of retour moeten kunnen dankzij de scharnieren compact ingeklapt worden.
Soorten kunststof palletranden
Kunststof palletranden worden door Rotomrent in drie maten geleverd:1200×1000, 1200×800 (dit is europallet formaat) en 800×600. Allen zijn 200 mm hoog, van PE kunststof, hebben een relatief laag gewicht en zijn direct klaar voor export. U heeft slechts een pallet in hetzelfde formaat nodig om meteen aan de slag te kunnen met uw transport. Omdat kunststof niet voor behandeld hoeft te worden voor export buiten de EU hoeft u geen administratieve papieren te tonen bij de douane. Wel zo makkelijk wanneer uw bedrijf internationale handel voert. Dit houdt ook in dat deze palletranden voldoen aan HACCP eisen.
Waarom kunststof palletranden huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze kunststof palletranden zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod kunststof palletranden dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online kunststof palletranden huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft kunststof palletranden en andere ladingdragers in ons brede assortiment. Had u bijvoorbeeld onze pallets al bekeken waar deze kunststof palletranden op gezet kunnen worden om eenvoudig een palletbox of kist te maken? We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.