Metaal Boxen

Gitterboxen

Gitterboxen kunnen worden gebruikt voor diverse zwaardere werkzaamheden en zijn geschikt voor internationale pooling omdat ze voldoen aan de UIC-norm 435-3.

Gitterbox DIN metaal 1240x835x970 mm – met 2 klapramen, 1500 kg

SKU: 70000

Gitterbox metaal 1240x830x970 mm – stapelbaar, inklapbaar, 1000 kg

SKU: 75020

Gitterboxen

Gitterboxen huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Gitterboxen van Rotomrent zijn stapelbaar, stabiel en veilig. Daarbij houdt u door het draadgitter altijd zicht op de inhoud en is deze toegankelijk dankzij een grijpopening aan de voorzijde. Gitterboxen zijn inzetbaar voor diverse zwaardere klussen en zijn geschikt voor internationale pooling vanwege het voldoen aan de UIC norm 435-3.

Gitterboxen huren voor transport en opslag
Gitterboxen huren en gebruiken geeft direct extra opslagcapaciteit voor zwaardere goederen. Daarom worden gitterboxen breed ingezet in de industrie en autobranche. Gitterboxen zijn van stevig metaal (draadgitter) met een houten bodem en stalen profielen, zijn stapelbaar en hebben een opening aan de voorzijde zodat er makkelijk materiaal ingelegd en uitgehaald kan worden. Zelfs wanneer deze gestapeld zijn heeft u dus toegang tot de inhoud. Deze robuuste opslagbox is dé alleskunner voor zowel binnen als buitengebruik. Omdat het geheel uit draad bestaat kunt u altijd de beschikbare voorraad zien. Gitterboxen van Rotomrent kunnen voorzien zijn dan een DIN merk en voldoen aan de EPAL standaarden.
Soorten gitterboxen
Gitterboxen met het DIN keurmerk zijn gemaakt volgens UIC norm 435-3. Dit houdt in dat ze aan bepaalde industriële standaarden voldoen. Veel gitterboxen hebben standaard een half-neerklapbaar voorhek. In sommige gevallen kan ook de onderkant opengeklapt worden. Erg handig wanneer de gitterbox gestapeld is, en u beter bij de onderkant kunt, dan bij de bovenkant. Ook van toepassing wanneer de gitterbox meer dan half-leeg is en materialen makkelijker uit de onderzijde gehaald kunnen worden dan aan de bovenzijde. Een andere mogelijkheid is, is dat de gitterbox volledig inklapbaar is. Ideaal voor leeg retourtransport en voor in de opslag buiten de piekmomenten om.