Rolcontainers

Order picking trolley's

Bloemenwagens of Deense karren worden nu op grote schaal gebruikt, waar dit product vroeger alleen in de tuinbouw werd gebruikt. Voorbeelden van de brede toepassing zijn opslag, transport, orderpicking en het uitstallen van producten op de winkelvloer. Orderverzamelrolcontainers bieden optimaal gemak tijdens het pickproces en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Doorgaans zijn ze door hun indeling ook geschikt als display rolcontainer.

Deense plantencontainer 1350x565x1900 mm – incl. 3 legborden, 350 kg

SKU: 40027

Orderverzamelwagen 1143x628x1805mm – multifunctioneel

SKU: 40190

Rolcontainers huren voor orderpicking
Het huren van orderverzamelwagens en rolcontainers bij Rotomrent verhoogt de efficiëntie en het gebruiksgemak van uw magazijnactiviteiten. Orderverzamelrolcontainers, ook wel orderverzamelwagens genoemd, zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegang bieden tot de legborden waarop de orders kunnen worden verzameld. Ook 3-zijdige rolcontainers met legborden en Deense trolleys worden vaak zo gebruikt als alternatief voor een specifieke orderverzamelwagen. Orderpick rolcontainers Ze worden dan ook in diverse sectoren gebruikt; Van magazijn tot warenhuis en van elektronicawinkel tot postbedrijf.
Waarom orderpick rolcontainers huren in plaats van kopen?

Een directe oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze orderpick rolcontainers zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Het actuele aanbod orderpick rolcontainers die snel beschikbaar zijn
Bewegingsvrijheid in uw opslag en besteding van ruimte voor andere zaken

Online orderpick rolcontainers huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om aan uw specifieke wensen met betrekking tot orderpick rolcontainers en andere ladingdragers in ons ruime assortiment te voldoen. Had u bijvoorbeeld al gekeken naar de legborden die een orderpick rolcontainer voorzien van een extra laadoppervlak? Wij delen graag onze tips met u en maken bij voorkeur afspraken op maat.