Palletranden

Metalen opzetranden voor verhuur

Draadframe palletkragen worden ook wel palletranden of palletomvormers genoemd en zijn een alternatief voor metalen kisten of gewone palletkragen van hout of kunststof. Met draadkooipallets maakt u snel en eenvoudig een palletkist of presentatiekooi van uw pallets.

Wire Cage Pallet Collar-1200x800x1000mm – Galvanised, Used

SKU: 77815U

Metalen opzetranden

Metalen opzetranden huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Metalen opzetranden zijn simpel in gebruik en zorgen dat u een pallet snel tot presentatiemand kunt omtoveren, waarbij het geheel ook nog een gestapeld kan worden. Een klapraam op de voorzijde biedt toegang tot de opgeslagen producten. Producten die in een metalen opzetrand worden vervoerd zijn daarnaast uitstekend beschermd.

Metalen opzetranden huren voor transport en opslag
Metalen opzetranden, ook wel palletcontainers genoemd, zijn een alternatief voor metalen boxen of palletranden van hout of kunststof. Met metalen opzetranden voor pallets tover je een pallet snel om tot een palletbox of presentatiemand, erg handig in de retail of tijdens transport en opslag. Bij Rotomrent adviseren we om pallets te gebruiken als ‘tussenschot’ wanneer u deze wilt stapelen (meerdere verdiepingen wilt maken). Zo kunt u de ladingen gescheiden houden en wordt de lading mooi verdeeld. De opzetranden hebben een half neerklapbaar raam aan de voorzijde zodat de inhoud toegankelijk blijft. Wanneer buiten gebruik kan een metalen opzetrand eenvoudig compact ingeklapt en opgeborgen worden. Om metaal niet behandeld hoeft te worden, kan een metalen opzetrand zonder problemen door elke douane ter wereld. Dit komt de snelheid bij import en export uiteraard ten goede.
Soorten metalen opzetranden
Rotomrent levert metalen opzetranden in twee formaten: 1200×800 mm en 1200×1000 mm. Respectievelijk ook wel Euroformaat en blokpallet formaat genoemd. De euroformaat variant heeft een groene lak, de grotere opzetrand is voorzien van een verzinkte afwerking. Beide afwerkingen bieden bescherming tegen corrosie en zijn statisch belastbaar tot 800 kg.
Waarom metalen opzetranden huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze metalen opzetranden zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod metalen opzetranden dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online metalen opzetranden huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft metalen opzetranden en andere ladingdragers in ons brede assortiment. Had u bijvoorbeeld onze pallets al bekeken waar deze metalen opzetranden op gezet kunnen worden om eenvoudig een palletbox of kist te maken? We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.