Metaal Boxen

Metalen Draadopzetwanden

Dankzij hun open structuur bieden gaascontainers altijd zicht op de inhoud en zijn zij vaak voorzien van een scharnierend venster aan de voorzijde. Bovendien zijn ze meestal inklapbaar en stapelbaar, zodat u meerdere niveaus kunt creëren. Rotomrent gaascontainers zijn bij uitstek geschikt voor de opslag of het transport van goederen.

Gaascontainer metaal verzinkt 1200x800x1000 mm – inklapbaar, 600 kg

SKU: 76821

Gaascontainer metaal verzinkt 1200x1000x1000 mm – inklapbaar, 500 kg

SKU: 76196

Gaascontainer metaal 1200x1010x1200 mm – inklapbaar, 345 kg

SKU: 76122

Gaascontainer metaal 800x600x700 mm – inklapbaar, 300 kg

SKU: 76600

Metalen draadopzetwanden

Inklapbare gaascontainers van metaal huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Gaascontainers bieden dankzij hun open structuur altijd zicht op de inhoud en zijn vaak voorzien van een klapraam aan de voorzijde. Bovendien zijn ze meestal inklapbaar en stapelbaar zodat u meerdere niveaus kunt creëren. Gaascontainers van Rotomrent zijn bij uitstek geschikt voor opslag of transport van goederen.

Metalen inklapbare gaascontainers huren voor transport en opslag
Metalen gaascontainers huren betekent direct meer opslagruimte voor lichte tot middelzware goederen. Voor zwaardere goederen raden we de zeer robuuste gitterboxen aan. Metalen gaascontainers zijn inklapbaar en kunnen direct op een pallet van bijpassend formaat gezet worden. Dit gaat meestal met enkele bevestigingspunten rondom de pallet zodat het geheel een sterk geheel vormt. Gaascontainers zijn dus een uitstekende manier om goederen georganiseerd op te bergen. Door een klapraam aan de voorzijde blijven de producten binnen handbereik en door de gaasstructuur blijft de inhoud altijd zichtbaar. Met name in de auto-industrie en andere sectoren waarin met lichte en middelzware middelen wordt gewerkt kan een gaascontainer een uitstekende oplossing bieden. Doordat ze standaard inklapbaar zijn, bergt u ze eenvoudig op buiten de piekmomenten of tijdens retourtransport.
Soorten metalen inklapbare gaascontainers
De verschillende afmetingen gaascontainers komen wat betreft lengte en breedte overeen met standaard palletformaten: 800×600 mm, 1200×800 mm (Europallet) en 1200×1000 mm (blokpallet). Het kiezen van de juiste grootte hangt af van het materiaal dat u wilt opslaan en de hoeveelheid bruikbare ruimte die u heeft. Het gewicht is uiteraard afhankelijk van de grootte van de gaascontainer en loopt uiteen van 30 kg tot 71 kg. Het draagvermogen bedraagt 300 kg tot 600 kg voor de sterkste variant. Standaard zijn al onze metalen gaascontainers elektrolytisch verzinkt. Deze methodiek zorgt voor een dun laagje zink op het metaal dat corrosie tegen gaat.