Rolcontainers

Isotherm rolcontainers

Isotherm rolcontainers zijn zeer hygiënisch door binnen- en buitenwanden die uit één stuk bestaan. Dezelfde wanden zorgen ervoor dat de temperatuur zo stabiel mogelijk blijft, meestal samen met koel- en vrieselementen om de temperatuur zo laag mogelijk te houden. Isotherm rolcontainers worden daarom veel gebruikt in de food & pharma sector.

Rolcontainer Isotherm 715x810x1900 mm – 563L , 500 kg

SKU: 40580

Rolcontainer Isotherm 800x600x1670 mm – 370L , 500 kg

SKU: 40370

Isothermische rolcontainers

Isotherm rolcontainers huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Isotherm rolcontainers zijn zeer hygiënisch vanwege binnen- en buitenwanden die uit één stuk bestaan. Diezelfde wanden zorgen er voor dat de temperatuur zoveel mogelijk stabiel blijft, meestal samen met koel- en vrieselementen om de temperatuur zoveel mogelijk laag te houden. Isotherm rolcontainers worden daarom veel toegepast in de food & pharma.

Isotherm rolcontainers huren voor transport en opslag
Isotherm rolcontainers huren en gebruiken zorgt voor gekoelde / gecontroleerde temperaturen tijdens transport en opslag van uw goederen. Een isotherm rolcontainer is daarmee vergelijkbaar met een koelbox of passieve koelkast met wielen. Het zal u niet verrassen dat dat isotherm rolcontainers vaak ingezet worden voor het transport van levensmiddelen en medicijnen met een bepaalde houdbaarheidsdatum, die onder andere afhankelijk is van temperatuur.
Soorten isotherm rolcontainers
Isotherm rolcontainers kopen kan bij Rotomrent in twee twee maten. Beide zijn voorzien van een 2-punts Pelican snelsluit systeem van RVS. Dat is een container waarvan de temperatuur te regelen is. Door middel van een isotherm rolcontainer kunt u met een gerust hart uw voedingsmiddelen of medicijnen vervoeren zonder dat ze bederven of te warm worden. Bovendien variëren de isotherm rolcontainers van Rotomrent qua inhoud tussen de 370L en 768L. Hierdoor is er altijd wel een exemplaar te vinden dat perfect aansluit bij uw toepassing. Daarnaast moet u rekening houden met het maximale draagvermogen van deze speciale rolcontainers. De meeste van dit type rolcontainers kunnen tot wel 500 kg dragen. Ondanks het eigen gewicht van tussen de 100 en 130 kg, zijn deze koelkasten op wielen makkelijk te verrijden.
Hoe koud wordt de isotherm rolcontainer?
Isotherm rolcontainers koel houden doet u naar keuze met een bepaalde hoeveelheid koel- en / of vrieselementen. De temperatuur van deze elementen bepaald het koelend vermogen wat betreft temperatuur en de duur van het behoud van deze temperatuur. Uiteraard is het geheel afhankelijk van het verschil tussen de omgevingstemperatuur ten opzichte van de (gewenste) temperatuur in de rolcontainer. Koelelementen kunnen tot -3 °C gebracht worden, dit wordt de starttemperatuur genoemd. Vrieselementen hebben een starttemperatuur van -21 °C. Beiden type elementen zijn 6 tot 24 uur effectief, dit hangt sterk van de omgevingstemperatuur en uiteraard de staat waarin uw isotherm rolcontainer zich bevindt. Na gebruikt kunt u de elementen opnieuw koelen en inzetten.
Waarom isotherm rolcontainers huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze isotherm rolcontainers zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod isotherm rolcontainers dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online isotherm rolcontainers huren bij Rotomrent
Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft isotherm rolcontainers en andere ladingdragers in ons brede assortiment. Had u bijvoorbeeld de legborden al bekeken die een isotherm rolcontainers voorzien van extra laadoppervlak? We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.