Kunststof bakken

Kunststof deksels voor verhuur

Kunststof deksels bieden extra bescherming aan uw goederen tijdens transport of opslag en worden voornamelijk gebruikt voor Euro standaard containers, stapelcontainers en palletboxen. Sommige deksels hebben een ingebouwd scharnier en kunnen worden verzegeld om diefstal te voorkomen.

Deksel kunststof 1213x813x79 mm – voor Magnum Classic palletbox

SKU: 61280L

Deksel kunststof 1210x810x40 mm – voor palletbox

SKU: 61128

Deksel kunststof 1213x1013x50 mm – voor Magnum Optimum palletbox

SKU: 61210L

Deksel kunststof 1200×1000 mm – voor palletbox, universeel

SKU: 61110L

Oplegdeksel universeel 600x400x10 mm – voor kunststof bakken

SKU: 69006

Deksel 1224×1021 mm – voor Bulkpak palletbox

SKU: 61410L

Deksel kunststof 1220x1020x4 mm – voor opzetranden

SKU: 60102

Kunststof deksels voor kisten en palletboxen huren
Het huren van een kunststof deksel biedt direct meer logistiek gemak en bescherming voor uw goederen. Kunststof deksels kunnen ook de juiste oplossing bieden wanneer u uw kunststof bakken wilt stapelen. Een stevig deksel biedt extra stabiliteit wanneer u meerdere palletboxen, KLT-containers of Eurocontainers wilt stapelen, maar houd wel rekening met het maximale laadvermogen van het deksel en de stapel. Extra bescherming tegen vocht, stof en andere ongewenste materialen of ongedierte is in veel sectoren onontbeerlijk. Zo zijn kunststof deksels een uitstekende aanvulling op uw assortiment transportmiddelen.
Soorten kunststof deksels
Vooral voor palletboxen zijn kunststof deksels van grote toegevoegde waarde. Deze worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, bijvoorbeeld bij het oogsten van appels. Bescherming van dit soort bulkgoederen door middel van een deksel betekent minder verlies en dus een hogere omzet. Door de stevigheid van de deksels kunnen ze seizoen na seizoen worden gebruikt.

Naast het gebruik van deze deksels voor palletboxen bieden wij ook kleinere deksels voor gebruik op KLT containers en Euronorm containers. Uiteraard met als doel dezelfde bescherming en efficiëntie als bij kunststof deksels voor palletboxen. Ook deze deksels zijn gemaakt van een gemakkelijk te reinigen kunststof en van een relatief laag gewicht zodat ze gemakkelijk hanteerbaar blijven.
Waarom kunststof deksels huren in plaats van kopen?

Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
Onze kunststof deksels zijn flexibel inzetbaar
Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
Actueel aanbod kunststof deksels dat snel beschikbaar is
Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken