Pallets

Kunststof pallets voor verhuur

Rotomrent biedt naast houten pallets ook kunststof pallets voor verhuur aan. Kunststof pallets worden ook wel plastic pallets genoemd en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ze zijn een steeds populairder alternatief voor de traditionele houten pallets.

Pallet H1 Hygiëne 1200x800x160 mm – opstaande rand, 3-sledes, 1250 kg

SKU: 20831

Europallet EPAL kunststof 1200x800x160 mm – anti-slip, 3-sledes, 1750 kg

SKU: 29913

Pallet kunststof 1200x1000x160 mm – 3-sledes, 1500 kg

SKU: 29914

Pallet kunststof 1200x1000x160 mm – rondomlopend, 2500 kg

SKU: 29917

Ze hebben een draagvermogen dat vergelijkbaar is met houten pallets, maar hebben vaak een lager eigen gewicht. Verder zijn kunststof pallets makkelijk schoon te makenen en gebruiksvriendelijk, door het ontbreken van splinters en spijkers.

Kunststof pallets zijn makkelijk te reinigen en beschikken over een groot draagvermogen. Hierdoor kunnen deze pallets de perfecte oplossing zijn voor uw supply chain! Rotomrent biedt diverse kunststof pallets aan die geschikt zijn voor transport en opslag.

Kunststof pallets zijn duurzaam en betrouwbaar. Onze kunststof pallets zijn maatvast en gemaakt van een stevige en stabiele constructie, wat zorgt voor een lange levensduur. Hierdoor kunnen de kunststof pallets lang mee in een verhuurpool. Al onze kunststof pallets zijn gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE) of polyetheen (PE) materiaal. Sommige pallets zijn voorzien van extra metalen verstevigingen, voor een hoger draagvermogen.

Bij Rotomrent hebben we een ruim assortiment aan kunststof pallets die u kunt huren. Al onze nieuwe pallets voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen UIC-435. Door deze eisen wordt er een efficiënte en veilige manier van werken aangeboden. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit pallet. Daarnaast kunt u bij Rotomrent ook kunststof opzetranden huren. U kunt dankzij deze gerelateerde producten gemakkelijk een palletbox of kist maken van uw pallet en hierdoor meer capaciteit creëren.

H1 hygiënische pallets huren

Een kunststof pallet met hele specifieke eigenschappen is de H1 pallet met een afmeting van 1200×800 mm. Dit is een pallet die veel in de voedingsindustrie wordt gebruikt. Het voordeel aan deze pallet is onder andere dat deze door de gestandaardiseerde specificaties overal inwisselbaar is. Rotomrent verhuurt alleen H1 pallets die voldoen aan alle eisen en benodigde certificeringen van de GS1 EHI. De H1 pallets zijn zelfs in extreme temperaturen van – 40 °C tot + 70 °C te gebruiken.

Kunststof Europallets huren

Onze Europallet is een hard kunststof pallet met metalen profielen erin, ter versteviging van de constructie. Deze pallet is geschikt voor zware belasting. De Europallets die u kunt huren bij Rotomrent hebben een afmeting van 1200×800 mm en zijn voorzien van een antislip laag. Het is een pallet die universeel toepasbaar is in veel industrieën, met een draagvermogen van 1750 kg. Deze pallet is geschikt voor grote magazijnen, stellingen en geautomatiseerde processen.

Industriële pallets huren

Onze kunststof pool pallet is een industriële pallet van schokbestendig polypropyleen (PP) kunststof, die gemaakt is voor universeel gebruik. De pallet kan gebruikt worden in veel industrieën en is zeer geschikt voor het transporteren en veilig opslaan van zware ladingen op stellingen in de hoogte. Deze kunststof pallet heeft een afmeting van 1200×1000 mm en is verstevigd met profielen. De pallet is voorzien van een antislip laag op de bovenkant van het dek en heeft een draagvermogen van 1500 kg. Deze pallet is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en heeft 3 sledes aan de onderkant. Deze industriële pallet kan uitgerust worden met geïntegreerde UHF-transponders, geschikt voor de meest recente RFID-technologie.

Meermalige pallets huren

Rotomrent biedt ook meermalige pallets aan. Dit zijn pallets die een lange levensduur hebben en meerdere malen ingezet kunnen worden voor verhuur. De pallet is gemaakt van schokbestendig polypropyleen (PP) materiaal en heeft een afmeting van 1200×1000 mm. Deze pallets worden vaak gebruikt bij semi-hygiënische toepassingen in een open of gesloten pool. Het is een pallet die ontwikkeld is voor het gebruik in stellingen, met een zeer sterke constructie. De pallet is vervaardigd met een gasinjectieproces en hierdoor extra sterk.

Rotomrent helpt u graag

Mocht u toch graag zelf in kleinere aantallen direct pallets willen kopen? Ga dan naar onze webshop www.logistiekonline.be en ontdek ons ruime assortiment.

Wilt u meer weten over de verhuur van kunststof pallets? Geen probleem! Voor meer advies kunt u ons bereiken via + 32 (0)52 47 88 87 of info@rotomrent.be.