Rolcontainers

Rolcontainer accessories

Accessoires voor rolcontainers maken uw rolcontainers nog handiger en vooral efficiënter. U kunt bijvoorbeeld aan opslagcapaciteit en stabiliteit winnen met een passend legbord of een spanband.

Metalen legbord voor rolcontainers – 740×680 mm

SKU: 45VR1127

Metalen legbord voor rolcontainers – 725×730 mm

SKU: 45VR1291

Legbord kunststof 810x660x55 mm – gerasterd, voor 2-heks rolcontainer

SKU: 48423

Legbord metaal 750x620x40 mm – voor rolcontainers, 50 kg

SKU: 45232

Legbord multiplex 750x600x10 mm – 50 kg

SKU: 45000

Rolcontainer accessories

Rolcontainer accessoires huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Rolcontainer accessoires maken uw rolcontainers nóg handiger en vooral nog efficiënter. Opslagcapaciteit en stabiliteit winnen kan bijvoorbeeld met een passend legbord of een spanband. Onmisbare voordelen in een complex logistiek proces waarbij details doorslaggevend kunnen zijn.

Rolcontainer legborden huren
Legborden voor rolcontainers zorgen voor meer laadoppervlak en in veel gevallen dus voor meer efficiëntie. Gemiddeld gezien hebben legborden een zeer hoog draagvermogen. Ideaal voor gebruik in de retail en tijdens orderpicking, waarbij oppervlak extra telt. De hoeveelheid legborden die u toe kunt passen hangt af van de hoeveelheid fixatie-ijzers van de zijhekken van de rolcontainer. Daar komen in het geval van een 3-heks rolcontainer, ook de fixatie-ijzers het achterhek bij. Met fixatie-ijzer bedoelen we de dwarsliggende ijzers in het hekwerk die het geheel extra stevigheid bieden én dus de legborden op hun plaats houden.
Soorten legborden
Legborden huurt u bij Rotomrent in verschillende afmetingen. Deze hangt volledig samen met de afmeting van de gekozen rolcontainer. Daarnaast heeft u de keuze uit het materiaal; houten (multiplex) legborden, kunststof legborden en metalen legborden (vaak in draadprofiel). We adviseren u graag over welke legbord het beste past bij uw toepassing.