De kracht en potentie van huur

Verhuurproducten van Rotom worden steeds populairder in veel industrieën. Onze speciaal geselecteerde logistieke producten zoals rolcontainers of opslagcontainers passen zich met succes aan elke supply chain aan.

Vooral in deze tijd, wanneer de hele wereld tegen een pandemisch coronavirus vecht, worstelen de e-commerce- en gezondheidszorgindustrieën met het probleem van een plotselinge toename van de vraag naar logistieke middelen, waardoor hun aanbod toeneemt. Huren is flexibel, snel en betrouwbaar en biedt hulp.

Gezondheidszorg

In Nederland opereren verschillende grote bedrijven als groothandel die medicijnen en andere medische benodigdheden leveren aan de zorgsector. Momenteel heeft de medische industrie een grote vraag naar rolcontainers en andere logistieke producten.

Dankzij de samenwerking met Rotom als partner op het gebied van verhuur, kan dit bedrijf volledig voldoen aan de behoeften van zijn sector, omdat we ze hebben voorzien van rolcontainers die aansluiten op de specifieke kenmerken van de industrie.

E-Commerce

De tweede succesvolle industrie, die zich efficiënt ontwikkelt, is e-commerce. Rotom voert huuropdrachten uit voor de grootste Nederlandse retailer in deze economische sector. Het bedrijf implementeert een intern orderverzamelproces met speciale magazijnwagens, maar dankzij roll containers is het mogelijk om snel de benodigde goederen naar postbedrijven te sturen. Tijdens periodes van meer verkeer in de supply chain, gebruikt deze specifieke industrie heel vaak de gigantische middelen van rolcontainers voor verhuur van Rotom.

Rotom ontwikkelt zich voortdurend op het gebied van verkoop en onderhoud van rolcontainers. Maar zeker tijdens periodes van gestegen verkoop wil de e-commerce-industrie deze en vele andere producten graag verhuren. Als u wilt weten hoe uw economische sector kan profiteren van de verhuur van logistieke producten, lees dan hier.

Rotomrent Team Europe

Rotomrent Team Europe

Wij zijn een internationaal team voor het promoten van de verhuur van ladingdragers op de B2B markt. Het gedeelde gebruik van de logistieke middelen betekent het verzekeren van duurzaam gebruik van deze middelen en het beschermen van het ecologische systeem.