De kracht van verhuur van logistieke middelen

Huur logistieke middelen neemt toe

De huur van logistieke middelen zit in de lift. Een belangrijke oorzaak hiervan is de beperkte beschikbaarheid van logistieke middelen zoals rolcontainers, pallets en kunststof bakken. Veel grondstoffen en eindproducten zijn schaars. Het zal u niet verrassen dat COVID-19 hier een rol in speelt. De transitie naar sneller op- en afschakelen van beschikbare middelen en toenemende verhuur daarvan is echter al jaren gaande. Een snelle beschikbaarheid is echter niet het enige voordeel van de huur van logistieke middelen. Kosten- en ruimtebesparing en andere voordelen, kunnen uw bedrijfsvoering efficiënter maken en daarnaast meer stressbestendig in tijden van overschot of schaarste.

Rolcontainers, pallets en kunststof bakken, altijd beschikbaar

Met de huur van logistieke middelen zoals de huur van rolcontainers, tackelt u binnen korte termijn een beschikbaarheidsprobleem dat tot een logistieke strop kan leiden. We zien dat veel van onze klanten hun logistieke middelen op zeer korte termijn willen opschalen, bijvoorbeeld rondom de feestdagen of wegens pieken van het seizoen. De service van Rotomrent richt zich op het op korte termijn oplossen van dit soort logistieke vraagstukken. We gaan met u in gesprek om uw logistieke behoeften vast te stellen, brengen advies uit en komen spoedig met een passende oplossing met een focus op snelle inzetbaarheid van logistieke middelen. Lees hier hoe wij sectoren zoals de retail, agrarische sector en supermarkten op de juiste manier hebben geholpen met logistieke middelen.

Snel logistieke middelen nodig om problemen aan te pakken? Huur ze in voor maximale kostenefficiëntie en de snelste manier om uw problemen op te lossen.

Huur rolcontainers voor maximale kostenefficiëntie

De verhuur van rolcontainers maar natuurlijk ook andere logistieke middelen zoals kunststof bakken, hebben al vaak tot een verlaging van de kostenposten van logistieke middelen van distributeurs geleid. De kosten van de aanschaf, het onderhoud en het stallen van ongebruikte rolcontainers buiten de piekdrukte bespaart u wanneer u huurt. U spreekt met Rotomrent één prijs af waarvoor u een bepaalde periode, een bepaalde hoeveelheid rolcontainers, pallets of kunststof bakken huurt. Helder, begrijpelijk en simpel, zo werken we graag bij Rotomrent.

Heeft u toch meer producten nodig dan u dacht? We zijn graag flexibel en schalen met u mee. We bekijken samen opnieuw de beste opties en leveren u extra rolcontainers, stapelrekken of kunststof bakken met de hoogte prioriteit zodat u uw uitdaging direct kunt tackelen. Onze methode heeft al vele partners overtuigd van de kracht van verhuur en we zijn er van overtuigd dat kostenefficiëntie ook voor u een belangrijke factor kan zijn.

Snel logistieke middelen huren om problemen te tackelen?

In een dynamische marktsituatie kan het lastig zijn tijdig aan logistieke middelen zoals rolcontainers te komen. Ten tijde van overproductie heeft u opslagmiddelen nodig om uw overschotten op te kunnen slaan. Klaar voor een seizoen waarbij u uw voorraden kunt verkopen. Stapelrekken vormen de perfecte, modulaire oplossing om uw overschotten op te kunnen slaan. Stapelrekken zijn snel afbreekbaar, stapelbaar (dus compact) en sterk genoeg voor de zwaardere lasten. Zodra de afname van uw producten stijgt wilt u uw producten natuurlijk zo snel mogelijk het magazijn uitkrijgen. Rolcontainers vormen in een dergelijke situatie vaak de meest efficiënte oplossing voor retailers en winkeliers om (kleinere) goederen zo snel mogelijk van distributiecentrum naar de verkooplocatie te krijgen. Middels deze eenvoudig schaalbare oplossingen hebben we bij Rotomrent al vele klanten succesvol kunnen helpen in stressvolle perioden.

 

Als u de juiste producten heeft gevonden klik u op voeg toe en kunt u doorgaan naar het offerteformulier. Zodra u uw gegevens, de voorkeur voor huurdata hebt ingevuld en de aanvraag heeft verzonden gaan wij direct aan het werk en ontvangt u binnen maximaal 48 uur een passende oplossing. Rechtstreeks e-mailen naar info@rotomrent.nl kan natuurlijk ook. Bereikt u ons graag via telefoon? We staat u graag te woord op +31 (0)499 491010.

Rotomrent Team Europe

Rotomrent Team Europe

Wij zijn een internationaal team voor het promoten van de verhuur van ladingdragers op de B2B markt. Het gedeelde gebruik van de logistieke middelen betekent het verzekeren van duurzaam gebruik van deze middelen en het beschermen van het ecologische systeem.